Skip to content

У Кривому Розі готують дитсадки до відкриття: коли діти зможуть відвідувати заклади

З початку війни у Кривому розі, як і у більшості міст Україні, освітній процес було переведено у дистанційний формат. Роботу дитсадків призупинили. Але наразі облаштовуються укриття у закладах освіти. Справа у тому, що у квітні планується розпочати роботу чергових груп у дитсадках. Про це повідомляє сайт«Наше Місто» з посиланням на Криворізьку міську раду.

«Ми плануємо, щоб приблизно з 15 квітня дитячі садочки експериментально запрацювали у режимі чергових груп, а з 1 вересня, якщо безпекова ситуація буде стабільною, відновлять навчання в режимі офлайн школи. Ще раз підкреслю – заняття проходитимуть лише там, де є укриття, кількість дітей не повинна буде перевищувати кількість місць у укриттях, та виключно з письмової згоди батьків», – повідомив Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул.

Згідно з повідомленням міської ради, у всіх укриттях приводиться до ладу електропроводка,  вентиляція,  стіни, стеля. Ремонтуються та  облаштовуються санвузли. Сховища укомплектовані всім необхідним для короткочасного та тривалого перебування дітей.  

За словами Вілкула,  на сьогодні дозвіл від ДСНС на використання тимчасових сховищ мають вже 90 шкіл та 12 дитячих садків.

Нагадаємо, що з 1 березня у Кривому Розі для підготовки дітей до першого класу відновлені навчальні заняття в режимі офлайн у 12 дошкільних закладах та 65 школах.

 Новини Дніпра: у Кривому Розі відкриють дитсадки- Наше Місто

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: