Skip to content

Кримінальні новини Дніпра 25 березня: великий куш та підпал сухостою

Великий куш, масштабна рятувальна спецоперація та викриття наркоферми: про ці та інші надзвичайні події суботи, 25 березня, розкажуть журналісти сайту “Наше місто” з посиланням на Дніпро Оперативний.

Затисло всередині

Вночі 24 березня на Набережній Перемоги зіткнулися «Infiniti» та «BMW». Обидва легковики внаслідок зіткнення отримали серйозні механічні пошкодження. Пасажирку Infiniti затиснуло в салоні. Їй на допомогу викликали рятувальників.

Надзвичайники за допомогою аварійно-рятувального інструменту деблокували травмовану дівчину 2001 року народження. Постраждалу було передано медикам для подальшої госпіталізації. Всі обставини ДТП з’ясовуватимуть поліцейські.

Великий куш

3 січня на проспекті Богдана Хмельницького у ТЦ Terra пограбували ювелірний магазин. Чоловік дістав камінь і жбурнув його у скляну вітрину, після чого втік з золотими прикрасами. Загалом 33-річний мешканець Дніпра вкрав ювелірних прикрас на 2 мільйона гривень. Награбоване майно він збував у Києві.

Дніпрянина затримали. 23 березня поліцейські провели обшуки у Києві та Дніпрі. В цей час чоловік намагався позбутися речових доказів та викинув згорток з ювелірними виробами у вікно. Жителю Дніпра повідомили про підозру за грабіж. Йому обрали запобіжний захід у виді тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

Підпали сухостою

У п’ятницю, 24 березня на вулиці Безлісній у Чечелівському районі 59-річний чоловік підпалив траву біля свого будинку. Пізніше вогонь перекинувся на сусідню ділянку та поширився майже на гектар. На місце події працювали поліцейські та вогнеборці. У той же день палія трави розшукали та доставили до відділку поліції. На нього склали протокол за статтею про адміністративні правопорушення.

Розпал багаття та спалювання сухої трави на території населених пунктів заборонені законом України, а у Дніпрі ще й рішенням щодо правил благоустрою міста. Не паліть сухостій – паліть окупантів.

Викриття “фермерів”

У Кривому Розі чоловік виростив конопель на 500.000 гривень. За місцем свого мешкання та у дачному будинку 46-річний чоловік облаштував теплиці, оснастив їх спеціальним освітленням, системою вентиляції та обігріву й забезпечив «сприятливі» умови для вирощування наркотичних рослин.

Під час обшуків було виявлено та вилучено 351 кущ конопель та півтора кілограма подрібненої рослини. За цінами «чорного ринку» вартість вилученого складає 500 тисяч гривень.

Гараж у полум’ї

Сьогодні до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в Амур-Нижньодніпровському районі. На виклик було направлено співробітників ДСНС, які встановили, що на території приватного будинку на вулиці Торговій зсередини загорівся гараж.

Вогнем було пошкоджено дах, перекриття та майно всередині на загальній площі 10 кв. м. На щастя, пожежу було локалізовано та успішно ліквідовано, а внаслідок події ніхто не постраждав.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: