Skip to content

Дніпровська міська влада інформує: оперативна ситуація станом на 14:00

Ксенія Куземко

Комунальники продовжують виконувати роботу задля повноцінного отримання дніпрянами комунальних послуг. Роботи тривають на декількох об’єктах у різних районах міста. 

Станом на 14:00 бригада КП «Дніпроводоканал» завершила аварійні роботи на вул. Романовського, 86. Вже відновлено водопостачання у мешканців селища Ігрень.

Наразі комунальники проводять аварійні роботи по провулку Ушинського 3. Через це припинено водопостачання провулку Ушинського та вул. Святослава Хороброго в будинках № 33-35.

У зв’язку з проведенням аварійних робіт на пр. Богдана Хмельницького, 229 припинено водопостачання цієї будівлі.

Також тривають аварійні роботи на вул. Весела 4. Наразі припинено водопостачання в селищі Сажівка.

Водопостачання за зазначеними вище адресами відновлять до кінця дня.

На сьогодні у комунальників заплановане проведення ремонтних робіт на декількох об’єктах водопостачання та водовідведення. Більшість з них проводиться без обмеження подачі води у оселі дніпрян.

За завданням міського голови Бориса Філатова всі комунальні служби Дніпра мають всю необхідну техніку та матеріали. Завдяки цьому вони можуть швидко та якісно виконувати будь-які ремонти на комунальних мережах.

Комунальне господарство Дніпра працює стабільно і забезпечує об’єкти критичної інфраструктури, медичні заклади та містян всіма комунальними послугами.

Станом на 14:00 всі підвищувальні насосні станції працюють та повністю забезпечують подачу води у будинки дніпрян.

КП «Теплоенерго» продовжує забезпечувати теплом деякі медичні установи, у тому числі пологові будинки.

Всі комунальні підприємства міста у разі необхідності готові оперативно приступити до ліквідації аварійних ситуацій, а також до робіт за заявками містян на очищення каналізаційних мереж, а також пошкоджень на мережах водопостачання.

У випадку виникнення будь-яких проблемних ситуацій комунальники одразу їх ліквідують. Це питання міська влада тримає на контролі, аби дніпряни в повному обсязі були забезпечені належними комунальними послугами.

Нагадуємо, якщо у вас виникли проблеми з водопостачанням чи іншими послугами, телефонуйте на Єдину гарячу лінію Дніпровської міської ради: 

(056) 732-12-12 

(095) 732-12-12 

(096) 732-12-12 

(073) 732-12-12

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: