Skip to content

Ліжка, інвалідні візки та теплі ковдри: як працює Пункт незламності ГО “КУСТ” (Фото)

Новини Дніпра: Як працює Пункт незламності в ГО "КУСТ"

23 березня у рамках чергування по місту Олександр Санжара, секретар міської ради, відвідав Пункт незламності Громадської Організації «КУСТ», облаштований на вул. Троїцькій, 5 А, у саду Музею українського живопису, передає “Наше місто“.

Черговий перевірив виконання доручення міського голови Бориса Філатова щодо облаштування по місту пунктів допомоги, де громадяни можуть підзарядити свої гаджети у випадку блекаута.

Пункт незламності ГО “КУСТ” має в наявності генератор та дизельне паливо, питну воду та аптечки. Тож відвідувачі можуть зарядити свої гаджети, зігрітися, випити гарячого чаю. Також у Пункті, крім найнеобхіднішого, є ліжка, два візка для людей з інвалідністю, аптечка, ковдри та дров’яна пічка булер’ян.

Окрім майданчика, де можна отримати безкоштовний інтернет, гарячий чай, світло, мешканці міста отримали прекрасний творчий майданчик.

Графік роботи цього пункту Пн-Нд – з 10.00 до 17.00.

Також ще один Пункт незламності ГО «КУСТ» розташований біля ресторану «Буба мара» на вул. В. Вернадського, 1/3.

Міська рада вдячна громадським організаціям, що приєдналися до проєкту «Пункти незламності» та допомагають місту створювати прихистки для громадян під час часткового чи повного блекауту.

Категорія: Новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: