Skip to content

Дніпровська міська влада інформує: оперативна ситуація на ранок 23 березня

Аліна Рудич

Новини Дніпра: Оперативна ситуація ранок 23 березня

Станом на 06:00 на підвищувальних насосних станціях (ПНС) знеструмлення відсутні.

Напередодні у КП «Дніпроводоканал» двічі фіксували знеструмлення приватними енергетичними кампаніями підвищувальних станцій (ПНС).
На вул. Кожем’яки біля години, по бульв. Зоряний, 1-н понад 2 години не було живлення.

Протягом ночі знеструмлень та аварій на мережах водопостачання не зафіксовано.

Пошкодження на водопроводі по вул. Продольна, 53 комунальники ліквідували напередодні ввечері і одразу відновили подачу води мешканцям будинків по вул. Продольна,44-74.

Також ввечері були завершені роботи по вул. Екскаваторна, 21.
Водопостачання на 8-ми вулицях: Екскаваторна, Тракторна, Машинобудівна, Старобєльська, Калузька, Уманська, Майкопська , Пасічна – відновлено.

Напередодні бригади КП «Дніпроводоканал» очистили 29 засмічень на мережах водовідведення, а також усунули 13 пошкоджень на мережах водопостачання.

Нагадаємо, вчора  теплопостачальні підприємства міста завершили опалювальний сезон для житлового фонду, теплопостачанням забезпечуються лише деякі медичні установи та об’єкти критичної інфраструктури. Аварійні ситуації відсутні.

Бригади КП «Дніпроводоканал» та комунальних підприємств міста в разі потреби готові оперативно приступити до ліквідації пошкоджень, а також до робіт за заявками містян на очищення каналізаційних мереж, а також пошкоджень на мережах водопостачання. 

За завданням міського голови Бориса Філатова всі аварійні бригади Дніпра мають всю необхідну техніку та матеріали. Завдяки цьому вони можуть швидко та якісно виконувати будь-які ремонти на комунальних мережах.

У випадку виникнення будь-яких проблемних ситуацій на мережах водо- та теплопостачання, комунальники одразу їх ліквідують. Це питання міська влада тримає на постійному контролі, аби дніпряни в повному обсязі були забезпечені комунальними послугами.

Нагадуємо, якщо у вас виникли проблеми з водопостачанням чи опаленням, телефонуйте на Єдину гарячу лінію Дніпровської міської ради:   

(056) 732-12-12

(095) 732-12-12   

(096) 732-12-12    

(073) 732-12-12

Категорія: Важливо, ЖКГ, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: