Skip to content

Кондиціонер: купувати чи ні

Кондиціонер: купувати чи ні

У спекотний літній день перебування в приміщенні стає справжнім випробуванням, якщо в ньому не встановлено кондиціонер. Це кліматичне обладнання ще кілька років тому було привілеєм заможних людей. Сьогодні охолоджувальна техніка стала доступною, тому з вибором не виникне жодних складнощів.
 
Виробники пропонують побутові та промислові моделі кондиціонерів різної потужності, розміру, з різним функціональним пакетом. Наприклад, у магазині Фокстрот у Дніпрі можна знайти агрегат з опцією очищення та іонізації повітря. Якщо ви досі роздумуєте, чи варто купувати кондиціонер, ми розповімо про всі переваги, які отримують люди, що встановили у приміщенні кондиціонер.

Комфортна температура повітря цілий рік

Встановлення всього одного агрегату забезпечує правильний мікроклімат у приміщенні, а також комфортні умови для роботи та відпочинку. Влітку ви не знемагатимете від спеки. Якщо обладнання має опцію обігріву, у міжсезоння, доки не ввімкнули опалення, вам не буде холодно. Щоб отримати бажаний ефект, обов’язково розрахуйте потужність обладнання.

Користь кондиціонера для здоров’я

Кондиціонер, підтримуючи постійну температуру повітря у приміщенні, допомагає організму уникнути стресу. Це сприятливо позначається самопочуття. І навпаки, при постійних високих температурах страждає серце та судинна система. Людина п’є більше води, з потом виводяться корисні мікроелементи. Якщо в кімнаті спекотно, зменшується рухова та розумова активність. Встановлення кондиціонера дозволить уникнути цих проблем.

Здоровий сон

Влітку поверхні нагріваються, і спальня починає нагадувати духову шафу. Постійна комфортна температура в спальні, що досягається за рахунок роботи кондиціонера, забезпечує легке засинання та міцний сон. Але варто пам’ятати про вологість повітря. Кондиціонер може «пересушувати» його. Щоб уникнути цього, встановіть зволожувач повітря.

Очищення повітря

Сучасні спліт-системи не тільки охолоджують, а й фільтрують повітря, видаляючи з нього пил, віруси, мікрочастинки шерсті тварин, пилок. Для людей, схильних до алергії, це справжня знахідка. Обладнання прибере із кімнати невидимі очам небезпечні речовини. Це також захистить вас від зараження у сезон простудних захворювань. Деякі кондиціонери видаляють неприємні запахи. Однак у зв’язку з цим не варто забувати про періодичне очищення фільтрів. Весь бруд, від якого очищається повітря, осідає всередині кондиціонера.

Перелічені переваги підтверджують, що покупка кондиціонера — це слушний крок. Аби вибрати відповідну модель, зверніться за консультацією до менеджера магазину.

Категорія: Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: