Skip to content

Молодик у березні: яким знакам Зодіаку варто готуватися до доленосних змін у житті

Після весняного рівнодення, яке астрологи вважають початком нового року, відбудеться ще одна важлива космічна подія – молодик 21 березня о 19:23 за київським часом. Найбільше він вплине на четвірку знаків Зодіаку.

За словами астрологів, березневий молодик кардинально змінить життя людей, народжених під знаками Овна, Рака, Терезів і Козерога. Трансформації принесуть успіх і нові досягнення, повідомляє сайт «Наше Місто» з посиланняс на Telegraf.

Овен

Визнайте, Овне, ви любите, коли вас помічають. Навіть якщо ви більш сором’язливий і замкнутий Овен, який вважає за краще уникати уваги, ви не можете не цінувати почуття розуміння та визнання того, ким ви є! І в цей молодик ви знаходитесь на вершині загальної уваги. Приготуйтеся подивитися на себе в дзеркало і побачити щось нове. Зробіть щось, що символізує те, як ваша особистість змінюється та розвивається з часом і досвідом. Ви станете більш впливовою та цікавою людиною.

Рак

Цей молодик загострить тему домівки. Проллється світло на те, що відбувається за зачиненими дверима, далеко від сторонніх очей. І якщо у вас немає куточка, який здається безпечним, захищеним і, перш за все, гостинним, тоді вам, можливо, варто подумати про те, де пустити своє коріння! Цей молодик може надихнути вас на прибирання в квартирі, запланувати вечір кіно з сім’єю або навіть переїхати в нове місце. Слухайте своє серце і ви зрозумієте, що робити.

Терези

Ваші стосунки набувають обертів. Оскільки цей молодик ініціює нове розуміння віддачі, ви відчуєте мотивацію зробити ваші партнерські відносини набагато важливішими. Настав момент зрозуміти, хто вам потрібний для побудови сімейного життя. Покопайтеся у взаєминах з партнером, це може призвести до дуже важливих одкровень.

Козеріг

Березневий молодик може підняти вашу репутацію на новий рівень. У вас є можливість отримати значну похвалу прямо зараз, особливо якщо ви готові взяти участь у конкурсі або подати заявку на стажування. Ваша кар’єра набирає обертів, тому рішучість не буде марною. Ви зможете піднятися на наступну сходинку дуже важливих сходів, не озирайтесь назад.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: