Skip to content

До +21 та дощі з грозами: в Україну йде квітневе тепло

Софія Танченко

Новини Дніпра: В Україну йде потепління

В Україні на цьому тижні продовжиться поступове підвищення температури повітря. В результаті надходження на територію нашої країни теплих і вологих повітряних мас з південно-західної Європи, температурний фон в третій декаді березня очікується суттєво вищим за середні багаторічні показники. Такий прогноз зробив синоптик Ігор Кібальчич, передає «Наше місто».

На цьому тижні погода буде відповідати скоріше середині квітня. Періодично в Україні очікуються дощі. До вихідних вони стануть інтенсивнішими та охоплять більшу частину України.

21 березня у західних, вдень також у Київській, Чернігівській та Одеській областях пройдуть невеликі дощі. На решті території країни без опадів. Вночі та вранці місцями туман. Вітер західний, південно-західний, 3 – 8 м/с. Температура повітря вночі +1…+7 °С, вдень +9…+15 °С.

22 березня пройдуть невеликі короткочасні дощі. Вночі та вранці місцями тумани. Вітер змінних напрямків, 3 – 8 м/с. Температура повітря вночі +2…+8 °С, вдень +9…+15 °С.

23 березня погода у більшості областей нашої країни очікується переважно без опадів. Вітер південно-західний, 5 – 10 м/с. Температура повітря вночі +3…+9 °С, вдень +11…+17 °С, у західних та Одеській областях місцями +18…+20 °С.

24 березня вночі у північних областях, вдень у західній частині очікуються невеликі, подекуди помірні дощі. На решті території України без істотних опадів. Вітер південно-західний з переходом на західний, 7 – 12 м/с. Температура повітря вночі +4…+10 °С, вдень +11…+17 °С, на Одещині +18…+21 °С.

25 березня очікується дощова та похмура погода на переважній частині України. Вдень у західних областях можливі грози. Вітер південний/західний, 7 – 12 м/с, вдень у західній частині місцями пориви, 15 – 17 м/с. Температура повітря вночі +4…+10 °С, вдень +9…+15 °С, у Криму, Херсонській та Вінницькій областях +16…+17 °С.

26 березня утримається тепла та дощова погода. Вітер західний, 7 – 12 м/с. Температура повітря вночі +3…+9 °С, вдень +9…+15 °С, у південних областях +16…+18 °С.

Категорія: Новини Дніпра, Україна

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: