Skip to content

Аварійний ремонт у ТРП, новий газовий пальник у котельні: інспекційний об’їзд чергової по місту

Аліна Рудич

Новини Дніпра: Котельні, теплорозподільчі пункти

Оперативне усунення аварійних ситуацій на мережах теплопостачання, аби мешканці були з теплом. Таке завдання ще на початку опалювального сезону перед теплопостачальними підприємствами поставив міський голова Борис Філатов. 18 березня помічниця директора комунального підприємства «Теплоенерго», яка цього дня є черговою по місту, відвідала один із теплорозподільчих пунктів, де виконують аварійно-відновлювальні роботи.

«Цей пункт цілком автоматизований, він працює 24/7 і не потребує цілодобової присутності персоналу. Трубопроводи опалення тут вкриті спеціальною фарбою, яка виконує теплоізоляційну роль. Нині тут ремонтується фільтр — його очищують і замінюють металеву частину. Це обладнння відіграє важливу роль у системі опалення, оскільки він очищує від зайвих домішок, які можуть потрапити у теплоносій. Роботи закінчаться упродовж декількох годин. Наше підприємство забезпечено усіма необхідними матеріалами, технікою, аби оперативно усувати аварійні ситуації», — підкреслила Анастасія Сухіна.

Також під час інспекційного об’їзду чергова по місту відвідала будинкову котельню.

«Вона невелика, опалює чотири будинки. Нещодавно тут встановили новий газовий пальник. Переконалася, що обладнання працює. Передусім, це безпека, а також уникнення понаднормового споживання газу. Впровадження енергоощадних заходів для економії енергоресурсів — одне із завдань очільника міста перед тепловиками. Тож і надалі проводитимемо різні модернізації у системі теплопостачання з дотриманням енергоефективності», — додала Анастасія Сухіна.

Чергова по місту також закликала містян вчасно сплачувати за тепло і не накопичувати боргів:

«Розуміємо, що нині непрості часи, але краще сплачувати хоча б маленькими сумами кожного місяця. Вже наближається завершення опалювального сезону. Це час, коли ми проводимо більш масштабні ремонти, модернізації і реконструкції. Фінансова дисципліна дніпрян дозволить нам більше зробити у міжопалювальний період, а також підготуватись до наступного опалювального сезону».

Категорія: Важливо, ЖКГ, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: