Skip to content

Українці просять Зеленського присвоїти звання Героя України загиблій речниці ДСНС Євгенії Дудці

Петиція Євгенія Дудка - Наше Місто

10 березня на сайті Президента України зʼявилась петиція про присвоєння звання Героя України речниці ГУ ДСНС у Дніпропетровській області Євгенії Дудці, яка постраждала внаслідок ракетного удару по аеропорту майже рік тому, 11 місяців боролася за життя, але її серце не витримало чергового оперативного втручання, повідомляє сайт «Наше місто».

10 квітня 2022 року російські окупаційні війська завдали ракетного удару по Дніпру. На місце виїхали рятувальники. Ніхто і подумати не міг, що вже за кілька хвилин росіяни знову випустять ракету по тому ж самому місці. І прилетіла вона в ангар, куди тільки-но зайшли рятувальники. Цей день міг стати фатальним для усіх них. Адже ракета впала прямо перед ними. Але сталося диво. Після “прильоту” ніхто не загинув. Проте дуже сильно постраждала начальниця Відділу зв’язків із ЗМІ та роботи з громадськістю ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області Євгенія Дудка. Уламок ракети потрапив під бронежилет та суттєво пошкодив внутрішні органи.

Спочатку її рятували українські лікарі. Потім жінку доставили до клініки у Німеччині, де вона лікувалась понад півроку, перенесла десятки операцій. У середині лютого 2023 року Женя повернулася у Дніпро. Під час чергового втручання у неї не витримало серце…

Петиція Євгенія Дудка - Наше Місто

Просимо вас не залишатись осторонь і підписати петицію.

https://petition.president.gov.ua/petition/183076

Категорія: Війна, Новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: