Skip to content

Сказала до завтра, а завтра не настало: у Марганці внаслідок обстрілу загинула працівниця ліцею

Ксенія Куземко

15 березня внаслідок ракетного удару по місту Марганець Дніпропетровської області загинула секретар ліцею №11 Диренко Ольга Валеріївна. Про це повідомила учора її колега Марина Петровська, пише «Наше місто».

«Загинула наша Ольга Валеріївна. В мене немає ніяких слів. Відповідальна, толерантна, професійна , людяна. Ще багато слів можна сказати про неї. Марганецький ліцей N11 втратив професіонала своєї справи. Будь які питання ми могли вирішити разом.  По завершенні робочого дня, вона мені сказала просто “До завтра”. А завтра немає. Не уявляю свій робочий день без неї», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що 15 березня надвечір ворог обстріляв Марганець. Внаслідок загинуло двоє людей. Це жінки 57 та 62 років. Ще п‘ятеро осіб постраждали, з них – чотири жінки 84, 83, 67 та 38 років і 66-річний чоловік. Вони у стані середнього ступеня важкості, четверо громадян ушпиталені. Людям надано необхідну медичну допомогу.

В місті понівечено магазин, клуб, гуртожиток та автівку. Також потрощено 13 багатоквартирних і ще 9 приватних будинків, півдесятка господарських споруд.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: