Skip to content

Донька стікла кров’ю на очах старенької матері: як медики швидкої рятували людей при обстрілі Марганця

Аліна Рудич

Новини Дніпра: Обстріл Марганця 15 березня

Пообіді 15 березня російські окупанти з лівого берега Каховського водосховища здійснили черговий обстріл прибережної території на правому боці Дніпра. Впродовж тривалого часу російська армія гатила зі ствольної артилерії по Марганцю. До швидкої почали поступати виклики про численні травми мирних мешканців. Про те, як рятували людей співробітники КП “Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф” Дніпропетровської обласної ради, розповіла Валентина Марченко, пише “Наше місто”.

На виклики негайно виїхали 5 бригад. На жаль, двох потерпілих жінок 57 та 62 років врятувати не вдалося. 4-х постраждалих – трьох жінок – 38, 67 та 84 років і одного 66-літнього чоловіка госпіталізовано з різними пораненнями в Марганецьку міську лікарню.

Бригаді смт Червоногригорівка, яка прибула на виклик трохи пізніше, довелося попрацювати з потерпілою 83-річною жінкою, яка, хоч і не потрапила безпосередньо під обстріл, постраждала також дуже важко – у неї на очах загинула 62-літня донька і важко травмувало 66-річного зятя – у нього ампутувало осколком праву кисть та поранило стегно.

Лікарі швидкої, незважаючи на небезпеку обстрілів, працювали на порятунок постраждалих людей. Медики – ще одні Герої цієї війни. Дякуємо за вашу роботу!

Читайте також: Процес декомунізації на Дніпропетровщині не завершено: чому область досі не перейменували.

Категорія: Важливо, Війна, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: