Skip to content

У Дніпрі створять унікальний каталог для ВПО та гостей міста «Відчуй Дніпро»

В рамках чергування по місту директор департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Дніпровської міськради Дар’я Біла проінспектувала, як виконується доручення міського голови Бориса Філатова щодо ознайомлення осіб з тимчасово окупованих територій з містом Дніпро, його історією, архітектурою та культурою, аби кожний з “гостей”, як ми їх лагідно називаємо, зміг полюбити місто так само, як його любимо ми.

В рамках виконання цього доручення молоддю міста було ініційовано розробку та створення унікального каталогу для внутрішньо переміщених осіб та гостей міста, що налічуватиме в собі театри, парки, місця для відпочинку та дозвілля, ресторани, галереї, мурали, торгові центри, місця для креативних та яскравих фотографій та багато іншого в унікальному електронному каталозі.

«Сьогодні обговорювали розробку такої брошури та сайту, де будуть зібрані усі наші красиві вулички, арт-об’єкти, музеї, також там є гастросторінка з ресторанами та кав‘ярнями, які на думку дніпрян найсмачніші і найцікавіші. Ініціатива належить молоді», – наголосила чергова по місту Дар’я Біла.

 У Дніпрі створять унікальний каталог для ВПО та гостей міста «Відчуй Дніпро»

«Зараз через війну в нас дійсно дуже велика кількість осіб з тимчасово окупованих територій та різних регіонів України. Так само у Дніпрі зараз перебуває величезна кількість закордонних журналістів, які і транзитом через Дніпро рухаються, і зупиняються у Дніпрі на декілька місяців, здійснюючи виїзди у прифронтові зони. Вони так само цікавляться, куди сходити, що відвідати та що подивитися у Дніпрі. Тому й готуємо каталог – великий, яскравий і гарний проєкт», – відмітила вона.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Новини Культури Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: