Skip to content

Навчання майбутнього у Дніпрі: освіта робить крок вперед з MyBook

 Навчання доступне будь-де і будь-коли. З 2019 року українські діти навчаються в онлайн форматі. Здобувати дистанційну освіту учням допоможе платформа MyBook. Це такий собі онлайн-портфель з підручниками, який вже доступний для навчальних закладів Дніпра. Як саме це працює та хто може користуватись, пише сайт «Наше Місто» з посиланням на ДніпротВ.

Всі необхідні дитині підручники в одному завжди доступному місці. Читати, переглядати, малювати, робити нотатки, слухати аудіозаписи підручників – можна на платформі MyBook. Відтепер онлайн-портфель з підручниками доступний також і для музичних шкіл нашого міста. В одній з мистецьких шкіл Дніпра пройшла презентація платформи MyBook для директорів та вчителів.

«Сьогодні їм було роздано паролі та логіни від своїх особистих кабінетів. І все с завтрашнього дня вони можуть наповнювати свої особисті бібліотеки на цій платформі. Сьогодні у веб-версії вже доступні пісні й мінусовки, всі українські наші сучасні пісні, де діти зможуть увімкнути собі мінусовку, бачити слова і співати собі. Також зараз будуть завантажувати ще керівники закладів пісні та мінусовки за якими вони займаються і вони будуть у реальному доступі», – розповідає директор КП «єДніпро» Артем Трапезніков.

Наразі платформою користуються у трьох містах: Дніпрі, Житомирі та Дінгольфінгу (Німеччина).

«Почали користуватись, бо тільки сьогодні була презентація. Оскільки це все ще в стані розвитку, ми наповнюємо наразі платформу підручниками, нотами, посібниками, які можуть бути у вільному користуванні для наших учнів. Мені було дуже цікаво, бо це дуже креативно, новітньо та наразі необхідно, бо наш час, я вважаю, кожен не уявляє нашого життя зараз без смартфонів, планшетів і диджиталізації», – повідомила директорка дніпровської дитячої музичної школи №18 Галина Науменко.

Незабаром MyBook з’явиться на платформах Android і IOS, що дозволить завантажити додаток на смартфон або інші гаджети.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: