Skip to content

Ситуація з відключенням світла у Дніпрі 13 березня: що з опаленням і водопостачанням

Ситуація з відключенням світла у Дніпрі 13 березня: що з опаленням і водопостачанням

За повідомленням НЕК «Укренерго», протягом дня 13 березня відключень світла у Дніпрі не буде. Ситуація з теплопостачанням і водою у Дніпрі стабільна, все працює, повідомляє сайт «Наше місто» з посиланням на Дніпровську міську владу.

Сьогодні працівники КП «Теплоенерго» продовжать ліквідацію пориву тепломережі, через що наразі перекрито подачу тепла в будинки № 34, 34а, 35 по вул. Князя Володимира Великого та будинок № 6 по вул. Ярослава Мудрого.

Теплопостачання буде відновлено одразу після завершення всіх робіт.

Станом на 6:00 у Дніпрі у звичному режимі працюють об’єкти теплопостачання КП «Коменергосервіс» та КП «Жилсервіс-Дніпро». Теплом забезпечені всі будинки, які обслуговують котельні цих КП.

Наразі у роботі всі районні, квартальні та будинкові котельні, а також тепло-розподільчі пункти КП «Теплоенерго». Теплопостачання дніпрянам забезпечено в повному обсязі.

Станом на 6:00 знеструмлень об’єктів теплопостачання у Дніпрі не зафіксовано.

Станом на 6 ранку проблеми з водопостачанням у Дніпрі відсутні. Всі підвищувальні насосні станції працюють та повністю забезпечують подачу води у будинки дніпрян.

Аварійні ситуації на мережах водопостачання відсутні.

За завданням міського голови Бориса Філатова всі комунальні служби Дніпра мають всю необхідну техніку та матеріали. Завдяки цьому вони можуть швидко та якісно виконувати будь-які ремонти на комунальних мережах.

Категорія: Війна, ЖКГ, Новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: