Site icon Наше Місто

Яблучний пиріг “п’ятихвилинка”: готуємо без духовки та за копійки

Новини Дніпра: Яблучний пиріг “п’ятихвилинка”

Якщо у вас немає духовки, а побалувати себе і родину випічкою хочеться, у нагоді стане рецепт приготування пирога на сковорідці. Простим способом поділилась кулінарка Alina FooDee, пише “Наше місто”.

Інгредієнти для пирога дуже прості та знайдуться у холодильнику кожної господині.

Складові:

Приготування

Наріжте яблука на кубики. Збийте 2 великі яйця кімнатної температури з цукром, ванільним цукром і щіпкою солі.

Додайте розтоплене вершкове масло, сметану, борошно, розпушувач. Розмішайте тісто до однорідності. Введіть у масу яблука.

Змастіть сковороду вершковим маслом, викладіть масу і випікайте під кришкою на маленькому вогні 30-40 хвилин.

Переверніть пиріг за допомогою пергаменту та тарілки та випікайте ще 10 хвилин.

Змішайте цукрову пудру з корицею та посипте нею пиріг.

Насолоджуйтесь ідеальною випічкою!

Категорія: Афіша, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version