Skip to content

Будуть купатися у грошах: два знаки Зодіаку, які розбагатіють наступного тижня

Астрологи склали гороскоп на новий тиждень (з 13 по 19 березня). Виявилося, тільки два знаки Зодіаку будуть радіти своєму везінню. Вони зможуть розбагатіти і вирішити всі свої проблеми. Кому пощастить, пише сайт «Наше Місто» з посиланням на Уніан.

Лев

Левам будуть до снаги будь-які вершини. Ви зможете досягти успіху на роботі. Крім цього, Леви будуть проникливими і чуйними, вони зможуть «читати» людей і зможуть прогнозувати всі ризики в спілкуванні з оточуючими.

Це допоможе вам розпізнавати ворогів, виводити їх на чисту воду і вирішувати всі конфлікти до їх загострення. Астрологи радять Левам не мовчати. Новий тиждень подарує представникам цього знаку шанс втілити свою мрію в життя. Однак для цього вам потрібно наважитися її озвучити.

Риби

Новий тиждень дозволить Рибам зловити удачу за хвіст. Вони забудуть про всі проблеми, в їхньому житті почнеться біла смуга. Прийшов час видихнути і не переживати через неприємні ситуації, все залишиться в минулому. Ви зможете закрити всі невирішені питання і нарешті зітхнути з чистою совістю.

Крім цього, на Риб чекає подарунок. Вони можуть збагатитися і істотно збільшити свої заощадження. Не витрачайте всі «шалені гроші», які на вас зваляться. Задумайтеся про те, щоб почати збирати кошти на щось глобальне. 

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: