Skip to content

У Дніпрі по вул. Данила Нечая, 15 проводять повну заміну сантехнічних систем (Фото)

У Дніпрі по вул. Данила Нечая, 15 проводять повну заміну сантехнічних систем (Фото) - Наше Місто

Сьогодні, 11 березня черговий по місту, директор департаменту житлового господарства Дніпровської міськради Владислав Грицай проінспектував хід ремонту сантехнічних систем у житловому будинку за адресою вул. Данила Нечая, 15, повідомляє сайт «Наше місто».

Жителі цього будинку звернулись до міського голови Бориса Філатова з проханням стосовно ремонту сантехнічних систем (опалення, холодне водопостачання та каналізація), адже труби тут не замінювали з моменту будівництва. Мером було надано доручення профільним службам обстежити стан комунікацій, за результатами якого прийняли рішення про їх повну заміну.

«Роботи було розпочато 2 тижні тому, старі іржаві труби замінили на нові – поліпропіленові. Такі труби не піддаються корозії та мають строк експлуатації більше 25 років. Також замінили вентилі та засувки на усіх стояках. Якщо у якійсь квартирі трапилася аварійна ситуації чи необхідно провести ремонтні роботи, тепер є можливість перекрити стояк окремо, не відключаючи будинок повністю», – прокоментував роботи Владислав Грицай.

Він додав, що роботи виконуються згідно з графіком. Вже зовсім скоро мешканці зможуть користуватися новими сантехнічними системами.

Категорія: ЖКГ, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: