Skip to content

Роздратував плач малюка: під Дніпром чоловік жорстоко вбив дитину

Ксенія Куземко

У Дніпропетровській області за смерть однорічної дитини засудили матір та її співмешканця

У Дніпропетровській області за смерть малолітньої дитини засудили матір та її співмешканця. Про це повідомляє кореспондент «Наше місто» з посиланням на прокуратуру у Дніпропетровській області.

Жахливий інцидент стався у квітні 2020 року у м. Зеленодольськ. Там чоловік спільно із співмешканкою вживали алкогольні напої.  На ґрунті гніву, що виник через плач дитини,  чоловік наніс малолітньому сину жінки не менше 19 ударів рукою по голові та тілу. Від одержаних травм малюк віком 1 рік 11 місяців помер.

У момент скоєння злочину мати хлопчика перебувала поряд та не вчинила жодних дій щодо припинення протиправної поведінки свого співмешканця та надання медичної допомоги дитині.

За висновками експертів, хлопчик залишався живим ще 10 годин після отриманих травм і при своєчасній медичній допомозі була можливість врятувати його життя.

Чоловіка визнано винним та засуджено до 9 років позбавлення волі. Також винесено обвинувальний вирок жінці за фактом завідомого залишення дитини в небезпеці, що спричинило смерть. Її засуджено до 4 років позбавлення волі та було позбавлено батьківських прав щодо двох її малолітніх дітей.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: