Skip to content

Кримінальні новини Дніпра 11 березня: моторошний “подарунок” та трагедія на водоймі

Ксенія Куземко

Моторошний “подарунок”, масштабна поліцейська спецоперація та миттєва карма. Про ці та інші надзвичайні події суботи, 11 березня, дивіться в відеодайджесті Дніпра оперативного, пише сайт «Наше Місто».

Трагедія на водоймі

Днями до служби порятунку надійшло повідомлення про те, що у штучній водоймі, в Новокодацькому районі міста Дніпро, під кригою виявлено тіло людини. На виклик оперативно виїхали рятувальники, які знайшли труп жінки у 20-ти метрах від берега водойми. За допомогою водолазного спорядження фахівці ДСНС дістали тіло та передали правоохоронцям. Наразі причини трагічного інциденту з’ясовує слідчий.

Страшна знахідка

На території яхт-клубу “Січ” сьогодні зранку виявили тіло лисиці, повішеної на дереві. Мертва тварина висіла на одному з хвойних дерев на території клубу. Керівництво закладу припустило що лисицю вбили в районі коси, та принесли на “Січ”, тому що на території клубу вони не живуть. Що стало причиною такого вчинку, поки невідомо. Сподіваємось, що живодери, які вбили невинну тваринку, будуть знайдені та покарані.

Ворог продовжує руйнування

Три села Червоногригорівської громади Дніпропетровської области опинилися сьогодні під вогнем ствольної артилерії ворога. В результаті обстрілів загинули двоє людей, ще п’ятеро –  отримали поранення. Також руйнувань зазнав багатоквартирний будинок, сім приватних будинків, лінії електропередач транспортне підприємство, тощо. Також місто Марганець сьогодні опинилось під обстрілами, але там суттєвих руйнувань не було зафіксовано. 

Миттєва карма

У Дніпропетровській області, в селі Георгіївка, Синельниківського району, ліній чоловік підпалив сухостій та влаштував пожежу на відкритій місцевості. Невдовзі після цього, палій впав у своє-ж вогнище. Чоловік отримав опіки руки та спини, його госпіталізували до лікарні. А пожежу, силами спеціалістів ДСНС, вдалось швидко ліквідувати.

Спрацювали комплексно

Правоохоронці Дніпра та області провели спецоперацію, в ході якої  затримали групу людей, які підозрюються у стрілянині 6 лютого на вулиці  Нірінберга та організації шахрайських кол-центрів. Поліцейські провели комплекс слідчих заходів, в ході яких встановили всіх учасників події. Днями відбулися 23 санкціоновані обшуки у місті Дніпрі, та інших містах. Під час цих обшуків, поліцейські вилучили рушницю, пістолети, близько тисячі набоїв, магазини до автомата, автомобіль, 400 одиниць комп’ютерної техніки та інші речові докази. Слідчі дії тривають.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: