Skip to content

Може принести лихо: які цифри в номері машини краще не використовувати

Ксенія Куземко

Може принести лихо: які цифри в номері машини краще не використовувати

Нумерологи стверджують, що за номером машини можна визначити її енергетичний вплив на людину. Числа номери мають певну вібрацію, яка може як сприяти справах, так і впливати на ваше життя негативно. Кореспондент «Наше місто» розповість, які цифри краще не використовувати на своєму автомобілі.

Згідно із прикметами, неблагополучними для номерних знаків вважають цифри  6, 9 і 13. Забобонні люди вірять, що вони тягнуть за собою невдачі і загрожують бідою.

Число «шість» завжди вважалося несприятливим, його пов’язували з дияволом. Число, яке містить три шістки і несе енергію руйнування, тому шість є дуже небезпечним для будь-якої людини.

Число 9 по-різному сприймається у нас. Хтось вважає, що дев’ятка несе щастя і щось хороше, а хтось вважає навпаки. Є думка, що вона є перевернутою шісткою, яка є дуже небезпечною.

Деякі ж згадують про дев’ять днів жалоби, які відраховуються від дати смерті людини. А

Цифра тринадцять — чортова дюжина, як її заведено називати. Вважається, що 12-це щасливе число, що тягне в собі щось хороше, бо в Біблії було саме 12 апостолів, а ось 13 перекриває його на одиницю, несе в собі диявольську, руйнівну енергетику, пов’язану з нечистю.

Якщо ви вірите в подібні забобони, спробуйте не допускати такі числа і цифри на своїй машині.

У великій кількості країн щасливими цифрами вважають 5, 7 і 8. «П’ять» завжди у всіх асоціюється з чимось хорошим.

«Сім» є щасливим, тому що в Біблії Бог створив Землю саме за 7 днів.

Для віруючих число 8 вважається по-своєму значущим. «Вісім» — знак нескінченності. Вісім несе в собі домінантні якості і є знаком переможця.

За матеріалами Ukr.Media.

Категорія: Афіша, Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: