Skip to content

Кримінальні новини Дніпра 10 березня: крадіжка дитячого транспорту та небезпечна знахідка

Крадіжка дитячого транспорту, провалля посеред дороги та небезпечна знахідка на вокзалі. Про ці та інші надзвичайні події п‘ятниці, 10 березня, дивіться в відеодайджесті Днепр оперативный, пише сайт «Наше Місто».

 Неуважний водій

Сьогодні близько 7:22 на житловому масиві Тополя сталася ДТП. На вулиці Панікахи автомобіль Nissan збив жінку на пішохідному переході, коли вона переходила дорогу на зелений сигнал світлофора. Відео моменту зафіксували камери Ситуаційного центру міста Дніпро. За попередньою інформацію, водій Nissan виїжджав з вулиці Тополина на Панікахи, не помітив пішохідку та збив її. Постраждалу госпіталізували. Усі обставини ДТП встановить слідчий.

Дим та полум’я

Вночі на вулиці Юрія Савченка горів гараж. Повідомлення до Служби порятунку надійшло о 03:46. По прибуттю до місця події надзвичайники встановили, що з гаражу йде дим. Пожежу загасили за 20 хвилин. Але вогонь встиг знищити майно всередині та пошкодити дах, стіни гаража на площі 50 кв. м. Загиблих та постраждалих немає.

Викрав транспорт у дитини

9 березня близько 18-ї години до поліції зателефонувала 12-річна дівчинка та повідомила, що хтось викрав її самокат. «Допоможіть, будь ласка! Дуже не хочу засмучувати батьків», — звернулася вона до поліцейських. За словами дитини, вона гуляла з друзями на вулиці Менахем-Мендл-Шнеєрсона та залишила самокат біля гаражів, а повернувшись, не виявила його на місці та не знайшла поруч. Інспектори одразу ж передали усім екіпажам прикмети транспортного засобу. Один із екіпажів відгукнувся, що за півгодини до виклику спілкувався з громадянином, що мав схожий самокат. Патрульні одразу попрямували до місця мешкання чоловіка. Там вони виявили його та самокат. Чоловік зізнався, що взяв його. Туди ж прибула матір дівчинки і впізнала транспортний засіб своєї дитини. На місце події поліцейські викликали слідчо-оперативну групу та доставили громадянина до відділку поліції для з’ясування усіх обставин.

Провалля посеред дороги

На перехресті вулиць Старокозацька та Воскресенська комунальники намагаються полагодити дощоприймальну камеру. Її прочищали та вимивали, але ці дії не дали результатів, тому ливнівку повністю розібрали, внаслідок чого тут утворилось велике провалля. Після демонтажу споруди комунальники виявили, що ця камера не сполучена з основною системою дощоприймальної каналізації. Для того, щоб закінчити ремонт, необхідно додатково провести на даній ділянці роботи з прокладення трубопроводу. А для цього потрібно повністю перекрити рух автотранспорту по вулиці Воскресенська, про що на сьогодні в міськраді готується розпорядження.  Поки роботи ще не проведені, провалля засипали та огородили. Прибрати споруди комунальники зможуть лише після того, як повністю завершать роботи з ремонту дощоприймальної мережі.

Забув про гранату

На залізничному вокзалі у Дніпрі співробітники поліції охорони виявили чоловіка у військовому однострої, у якого серед особистих речей знаходився корпус гранати Ф–1 з запалом. Небезпечну знахідку виявлено за допомогою інтроскопу. Чоловік стверджував, що боєприпас забув здати до військової частини, де донедавна проходив службу. На місце події викликали слідчо-оперативну групу, правопорушника передали у відділення поліції для з’ясування обставин, а боєприпас – на експертизу.

Категорія: Кримінал, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: