Skip to content

У Дніпрі у 2023 році заплановано прибрати до 70 сміттєзвалищ у різних районах міста

У Дніпрі у 2023 році заплановано прибрати до 70 сміттєзвалищ у різних районах міста - Наше Місто

9 березня в рамках чергування по місту директор департаменту екологічної політики ДМР Олег Семенко проінспектував, як підпорядковане підприємство «Екологія Д» прибирає стихійне сміттєзвалище, яке люди утворили у пров. Короленка, 19. Нагадаємо, що за дорученням міського голови Бориса Філатова у місті розпочались роботи з прибирання міста після зимового періоду, повідомляє сайт «Наше місто».

 У Дніпрі у 2023 році заплановано прибрати до 70 сміттєзвалищ у різних районах міста - Наше Місто

«Співробітники комунальних підприємств щодня виконують свою роботу та слідкують за чистотою Дніпра. Сьогодні перевірено роботу підпорядкованого підприємства «Екологія-Д» щодо прибирання сміттєзвалища побутових відходів в одному з приватних секторів міста.

Раніше за цією адресою було виявлено сміттєзвалище побутових відходів площею приблизно 200 кв. м., об‘ємом близько 30 куб. м.. Незадовільний стан цих територій несе загрозу забруднення атмосферного повітря внаслідок його загорання. Тут нам доведеться витратити приблизно тиждень, щоб очистити цю територію», – розповів Олег Семенко.

 У Дніпрі у 2023 році заплановано прибрати до 70 сміттєзвалищ у різних районах міста - Наше Місто

Щодня на вулицях міста працюють 16 підмітально-прибиральних машин та 13 одиниць міні техніки на тротуарах. На випадок погіршення погодних умов залишаються 40 чергових піскорозкидальних машин з відвалами для прибирання снігу, які згодом також будуть переобладнані на літній режим. Всі машини у нашому місті є універсальними, тобто в залежності від сезону на них просто змінюється обладнання.

500 дорожніх робітників виконують роботи з прибирання випадкового сміття, очищення урн тощо на головних вулицях міста. Роботи виконувалися на 550 об’єктах, загальною площею більш 11,5 млн м кв.

На цей рік заплановано прибрати до 70 сміттєзвалищ у різних районах міста. Лідерами серед утворення стихійних сміттєзвалищ є Новокодацький та Амур-Нижньодніпровський райони.

«Чистота у Дніпрі – це не чудо, а щоденна важка праця наших комунальників, за що ми їм вдячні», – зазначив Олег Семенко.

Категорія: ЖКГ, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: