Skip to content

Помер в шпиталі від отриманих поранень: на Донбасі загинув Герой з Нікопольського району

Новини Дніпра: Євгеній Ковальов загинув - Наше Місто

Кожне сповіщення про загибель – то глибока рана на тілі кожної громади і України в цілому. 5 березня поблизу населеного пункту Авдіївка Донецької області обірвалося життя нашого захисника Ковальова Євгенія Григоровича, який вірно служив Україні на Сході нашої держави майже з самого початку війни, з 11 квітня 2022 року. Він загинув при захисті Батьківщини, виявивши стійкість та мужність під час виконання бойових завдань, відданий Військовій присязі на вірність Українському народу, повідомляє сайт «Наше місто» з посиланням на Червоногригорівську ТГ.

Євгеній Ковальов був старшим сапером. Мав багато планів на майбутнє, яким не судилося здійснитися. Чоловік помер в шпиталі від поранень, отриманих під час виконання бойового завдання.

Щиро поділяємо горе родини загиблого військового та разом з ними схиляємо голови у великій скорботі. Нехай світлі спогади про Євгенія назавжди залишаться у серцях земляків. Ми повинні завжди пам’ятати, якою дорогою ціною нам дістається кожна хвилина мирного життя та незалежність України.

Прощання із загиблим Героєм відбудеться в четвер, 9 березня.

Категорія: Війна, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: