Skip to content

Кримінальні новини Дніпра 8 березня: подарунки від ЗСУ та масштабна аварія

Втеча від повістки, ранковий затор на Набережній та найкращі подарунки від ЗСУ. Усі актуальні події Дніпра за середу, 8 березня, у відео Днепр оперативный, пише сайт «Наше Місто».

За жіночою спідницею

Мешканка Дніпра організувала схему переправлення за кордон осіб призовного віку. Одному з місцевих мешканців за 10 000 доларів США вона пообіцяла допомогу у виготовленні довідки про інвалідність, яка надає можливість перетинати держкордон.

Жінку затримано, під час обшуків вилучено печатки, документи та носії інформації, які підтверджують протиправну діяльність. Слідство триває.

Втеча від повістки

7 березня на вулиці Мукачівській сталася аварія. Там Hyundai збив 25-річного чоловіка.

За попередньою інформацією, потерпілий – це військовослужбовець, який роздавав повістки. Чоловіка госпіталізували з діагнозом черепно-мозкова травма. Водій з місця аварії втік, зараз він знаходиться в розшуку.

Швидка реакція

Сьогодні вранці на Набережній Перемоги зіштовхнулись три автівки: Hyundai, Lada та Honda. Утворився затор.

За попередньою інформацією від патрульних, які працювали на місці ДТП, під час зупинки позаду тролейбусу обірвалася контактна мережа. Водії, які рухались за тролейбусом, почали реагувати на перешкоду, внаслідок чого і зіштовхнулись. Через ДТП рух набережною в обидві сторони був ускладнений. На місці події працювала і аварійна служба електротранспорту. Вони швидко ліквідували наслідки інциденту та провели необхідні роботи по відновленню руху.

«Сьогодні вранці був затриманий рух тролейбусних маршрутів №10 та №12. Це сталось через обрив троса кріплення стрілочного вузла контактної мережі в районі зупинки «Турбаза». Наразі обрив вже ліквідовано, на ліквідацію наслідків обриву та заміни кріпленнь знадобилось близько години», – повідомив провідний фахівець комунального підприємства «Дніпровський електротранспорт» Дніпровської міськради Микита Керенцев.

Лікарня замість привітань

У вівторок, 7 березня, у Дніпрі на вулиці Орловській сталася пожежа. Займання виникло всередині квартири на п’ятому поверсі п’ятиповерхівки. На місці працювали рятувальники.

Внаслідок пожежі постраждала 31-річна жінка. Її шпиталізували з попереднім діагнозом отруєння продуктами горіння.

Найкращі подарунки

Військові з Дніпропетровської області продовжують знищувати окупантів та їх техніку. Так, бійці 25-ї повітрянодесантної Січеславської бригади накрили вогнем колону ворожої техніки під Кремінною на Луганщині. За один бій вони знищили п’ять ворожих танків.

Категорія: Кримінал, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: