Skip to content

Троє дітей вже ніколи не обіймуть батька: у Бахмуті загинув воїн із Криворіжжя

Ксенія Куземко

Під час захисту від російських окупантів міста Бахмут Донецької області загинув український воїн Борисов Михайло, 22.10.1985 року народження, мешканець селища Широке. Про це повідомляє кореспондент «Наше місто» з посиланням на Криворізьку районну державну адміністрацію.

У мирному житті Михайло працював машиністом-екскаваторником на Інгулецькому гірничо-збагачувальному комбінаті. Та, коли почалася повномасштабна війна, був одним з перших, хто став до лав Збройних Сил, і вже 24 лютого 2022 року, без жодних вагань, пішов до терцентру комплектування і записався добровольцем. Спочатку стояв на захисті рідного селища, а потім і Донеччини.

Бойові побратими згадують його як рішучого, сміливого та професійного військового, а його звитяжним бойовим шляхом пишається уся Широківщина, усе Криворіжжя, уся Україна.

«Мій коханий був добрим сім’янином, неймовірно працьовитим, чуйним другом та опорою. Для дітей – авторитет і неймовірно ласкавий батько. Для найменшого сина, якому 12 років, він був прикладом мужнього і доброго чоловіка!» – розповіла Юлія.

Без батька залишилось троє дітей, без сина – батьки, без улюбленого дідуся – півторарічний онучок. Так і не судилось побачити весілля дорослої доньки Валерії. А скільки залишилось планів, скільки нездійснених мрій.

«Від імені мешканців Криворізького району висловлюю щирі співчуття рідним та близьким полеглого захисника. Усією спільнотою ми схиляємо голови перед пам’яттю мужнього Героя. У наших серцях навіки викарбувані імена звитяжних воїнів-земляків. У пам’яті кожного з нас – величні подвиги Героїв в ім’я України, на яких зростають нові Герої. Вічна слава і пошана патріотам, які загинули за свободу й незалежність рідної України!» – сказав начальник Криворізької районної військової адміністрації Євген Ситниченко.

Троє дітей вже ніколи не обіймуть батька: у Бахмуті загинув воїн із Криворіжжя

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: