Skip to content

Сьогодні треба допомогти цивільним: Корбан розповів, як працює його телеграм-канал

Телеграм-канал Геннадія Корбана - Наше Місто

Голова Громадської ради, керівник Штабу оборони Дніпра Геннадій Корбан в інтерв’ю Наталії Власовій на ДніпротВ розповів про напрямки діяльності свого телеграм-каналу, повідомляє «Наше місто».

Нагадаємо, що Громадська рада Дніпра збирає повідомлення від мешканців, аби спільними зусиллями всіх гілок міської влади на чолі з Борисом Філатовим якнайшвидше допомагати дніпрянам. Зокрема, щодо питань, які стосуються сфери ЖКХ.

«Знаєте, для мене абсолютно не складно займатися диспетчеризацією, як Ви кажете. Або маршрутизацією, або ще як завгодно, це можна назвати. Мені багато людей пишуть: ми навіть не віримо, що це ви, це справді ви? Пишуть в особисті. Я сам пишу. Відповідати мені допомагають, тому що багато запитів. Але під моїм контролем у будь-якому випадку, я читаю всі повідомлення. Особливо гострі я вибираю, ставлю на пріоритет, даю команду своїм працівникам, щоб вони зв’язалися з тією чи іншою комунальною службою, для того щоб поставили на контроль ту чи іншу адресу, або ту чи іншу проблему. Тобто вибудовую пріоритети цих проблем. Але роблю це сам.

Сьогодні треба допомогти цивільним.

Сьогодні треба допомогти нашим землякам, нашим городянам, тим, хто живе з нами в одному місті. Матерям-одиначкам. Я уявляю, що це таке, коли ти на 16 поверсі, і в тебе електроплита в будинку. Я жив колись у такій квартирі. Я уявляю, якщо там немає світла, тепла, води. А що робити людині?

А якщо ця людина не може спуститись, бо ліфт не працює? А якщо цій людині 80 років, вона не може ні спуститися, ні піднятися, їй треба як мінімум привезти воду – воду та хліб.

Я прошу людей залишати телефони, залишати адреси. Багато хто з них мені пишуть в особисті, і я відповідаю. Повірте, я відповідаю. Людей це дивує багатьох. Але мені це не соромно, мені це не складно. І я не бачу тут нічого ганебного», – розповів він.

Категорія: Відео, Війна, Інтерв'ю, Новини Дніпра, Питання/відповідь

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: