Skip to content

Можна їсти навіть в піст: рецепт бананових оладків без цукру та глютену

Софія Танченко

Новини Дніпра: Рецепт бананових оладків без цукру і глютену

Вже почалася весна. А що деякі дівчата роблять в цей час? Точно, худнуть до літа. І якщо ви одна з них, то пропонуємо вам рецепт незвичайно смачних та низькокалорійних оладків, передає «Наше місто».

До речі, рецептом поділився відомий шеф-кухар Володимир Ярославський на своїй сторінці в Instagram.

Бананові оладки без цукру і глютену

Інгредієнти:

  • 150 г бананів – 2 штуки
  • 1 велике яйце
  • 45-40 г вівсяного борошна
  • 3 г розпушувача
  • кориця на кінчику ножа

Приготування

Банани потовкти виделкою до однорідної маси.

Вівсянку перемолоти в блендері до стану борошна.

У банани додати яйце, вівсянку, корицю і розпушувач та перемішати.

Нагрійте пательню, додайте будь-яку олію (дуже смачно на кокосовій), ложкою викладіть суміш і посмажте на невеликому вогні з 2-ох сторін до готовності – буквально по 2 хвилини.

Подавати можна з чим завгодно: чи то з медом, чи то з улюбленим джемом, наприклад.

Смачного!

Категорія: Афіша, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: