Site icon Наше Місто

Варити овочі не потрібно: швидкий рецепт вінегрету на сковороді

Новини Дніпра: Рецепт вінегрету на сковороді

Вінегрет — це дуже корисний і смачний салат. Просто таки вітамінний БУМ. Проте не кожен береться його готувати, адже це складно і довго. Для салату треба відварити практично всі інгредієнти, потім нарізати, все перемішати. Це вимагає багато часу та зусиль. Але рецепт вінегрету, який ми хочемо вам запропонувати, значно простіший за класичний. У спрощеному варіанті овочі не треба варити, їх всі можна одразу обсмажити на пательні, передає “Наше місто”.

Вінегрет за 15 хвилин

За бажанням в цей салат можна додати консервовану квасолю або квашену капусту.

Інгредієнти:

Приготування

Картоплю, буряк і моркву почистити, помити, нарізати однаковими кубиками. У глибокій сковороді розігріти 3 столові ложки олії і викласти буряк. Перемішати, щоб кожен шматочок овоча покрився олією. Потім викласти в сковороду картоплю і моркву, перемішати до однорідності.

Налити в сковороду 50 мл води і включити сильний вогонь на конфорці. Сковороду накрити кришкою. Довести воду до кипіння і після цього засікти 5 хвилин. Через 5 хвилин вимкнути вогонь і залишити овочі в сковороді під кришкою до повного охолодження. Так вони повністю приготуються і збережуть більшу частину вітамінів.

Поки овочі остигають, дрібно нарізати ріпчасту і зелену цибулю, огірок нарізати кубиками. З горошку злити маринад. Перемішати в глибокій мисці всі овочі. Для заправки змішати пару ложок гірчиці з соняшниковою олією. Заправити вінегрет, посолити і поперчити за смаком.

Категорія: Афіша, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version