Skip to content

Як міська влада Дніпра взаємодіє з підрозділами ДСНС

Як міська влада Дніпра взаємодіє з підрозділами ДСНС

Черговий по місту Дмитро Редька, заступник директора департаменту громадського порядку і цивільного захисту, перевірив виконання доручення міського голови Дніпра Бориса Філатова щодо взаємодії місцевої влади з підрозділами ДСНС, передає “Наше місто“.

“Взаємодія відбувається вже протягом багатьох років, комунікація налагоджена, знаходимось у постійному зв‘язку. Міська влада допомагає міським підрозділам ДСНС та виділяє субвенції. В минулому році придбали пожежні рукави, також виділялись кошти на ремонт пожежних драбин, на формений одяг, а також паливно-мастильні матеріали”, – розповів Редька.

Під час перевірки було виявлено, що спеціалісти добре оснащені, мають сучасну техніку та прилади для гасіння пожежі.

“По місту в кожному районі є пожежно-рятувальний підрозділ, отже загалом 8 пожежно-рятувальних частин на місто Дніпро. Кожен день на службу випускається 13 одиниць пожежно-рятувальної техніки та 6 одиниць спеціальної техніки (4 автодрабини, 1 машина газодимозахисної служби та 1 штабний автомобіль)”, – розповів Олександр Лимар, заступник начальника з реагування на надзвичайні ситуації державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.

Категорія: Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: