Site icon Наше Місто

Шалено ніжний весняний салат «Комплімент»: здивуйте своїх гостей

Смачний та незвичний весняний салат «Комплімент» пропонує приготувати відома блогерка Наталя Калніна. Вона впевнена, що легка, але водночас ситна страва, сподобається всім. Гості обов’язково проситимуть рецепт цього салату, який дуже пристойно виглядає на святковому столі. Повідомляє сайт «Наше Місто» з посиланням на авторку рецепту.

Продукти:

Покроковий рецепт приготування:

Підготуємо креветки. Поставимо кип’ятити воду, додаємо сіль, перець горошком, лавровий лист, гілочку кропу. Кладемо заморожені креветки 500 гр, як закиплять варимо 3 хвилини і виймаємо з води. Як трохи охолонуть, очищаємо від панцира.

Ананаси кільця 150 грам, це 4-5 кілець поріжемо кубиками, 3 яйця поріжемо кубиками.

Листя салату помиємо та обсушимо від вологи. Беремо потрібну тарілку або салатник, якщо хочете можна зробити порційно. Кладемо першим шаром листя салату, потім ананаси, змащуємо майонезом.

Другим шаром яйця, змащуємо майонезом, натріть на дрібній тертці 100 г сиру і кладемо третім шаром змащуємо майонезом. Зверху укладаємо креветками можна прикрасити зеленню кропу.

Збризкуємо соком лимона. Салат готовий, подаємо до столу. Смачного!

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version