Skip to content

У Дніпру в парку Глоби демонтують старий тир і покинуті кіоски: що буде на їхньому місці

Новини Дніпра: В парку Глоби демонтують старий тир - Наше Місто

У парках Дніпра вже активного готуються до весняно-літнього сезону. В рамках чергування по місту директор департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики Дніпровської міськради Артем Нідєлько відвідав парк Глоби, де перевірив виконання доручення міського голови Бориса Філатова щодо підготовки парків та рекреаційних зон до весняного сезону, повідомляє сайт «Наше місто».

Новини Дніпра:  В парку Глоби демонтують старий тир - Наше Місто

Підготовку до весни в парках почали ще восени. Тоді комунальники зайнялися  обрізкою дерев, спилом сухих гілок та викорчовуванням аварійних дерев. Загалом для підготовки парку до весняного сезону необхідно близько 2 місяців. Наразі роботи ще тривають. Обрізка кущів буде продовжуватися доки в рослинах не почнеться соковиділення, тобто ще близько  місяця.

Новини Дніпра:  В парку Глоби демонтують старий тир - Наше Місто

Також у парку тривають роботи з демонтажу покинутих торгових будівель. Наразі комунальники демонтують старий тир, який вже давно не працював. Дозвіл на вивезення цього об’єкту дав підприємець, який колись обслуговував цей об’єкт. Після цього комунальники почали розбір конструкції. Далі все сміття з цієї ділянки вивезуть та приведуть територію до ладу,  аби вона радувала око відвідувачам.

Новини Дніпра:  В парку Глоби демонтують старий тир - Наше Місто

«За півтора місяці ми майже прибрали тир та ще 3 об’єкти, які створювали небезпечні умови для перебування мешканців міста, а особливо дітей, адже це дитячий парк, на нашій території. Також, згідно з чинним законодавством, ми плануємо знести ще 2 покинуті та занедбані будівлі. На їх місці ми створимо нові зелені зони для відпочинку дніпрян», – розповів черговому по місту директор КП «Міська інфраструктура» Дніпровської міської ради Олексій Тесля.

Новини Дніпра:  В парку Глоби демонтують старий тир - Наше Місто

Розповіли черговому по місту Артему Нідєлько і про плани на цей рік. Серез них облаштування клумб та висадка багатолітніх рослин.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: