Skip to content

Навіть містки побудували через ополонки: у Дніпрі рибалки претендують на звання «Самогубці року»

Зимова риболовля в Дніпрі - Наше Місто

У Дніпрі вже котрий день температура повітря вдень значно вище нуля. Крім того, і ночі стали значно теплішими, в результаті чого лід, який і так був далеко не товстим, підтанув, витончився. Проте це не зупиняє любителів зимньої риболовлі, які масово йдуть на лід, ризикуючи власним життям і додаючи роботи рятувальникам, повідомляє сайт «Наше місто».

Зимова риболовля в Дніпрі - Наше Місто

«Це ж треба! Сьогодні добрий погодний «плюс». За останні дні лід став крихким і тонким. А любителі підлідного лову йдуть до місць дислокації. Навіть містки навели у різних місцях через ополонки. І «підкріплення» продовжує прибувати. Їх уже близько півсотні! Так і заплив може відбутися за приз ДСНС», – написав на своїй сторінці в Фейсбук дніпрянин Геннадій Клімов.

Зимова риболовля в Дніпрі - Наше Місто

На жаль, трагічних випадків на льоду цієї зими дуже багато, в тому числі і в Дніпрі. Так, в кінці минулого тижня на ж/м Перемога місцеві жителі помітили біля ополонки речі і приладдя для риболовні, тоді як самого рибалки ніде не було видно. Люди викликали поліцію і рятувальників. На жаль, через декілька годин чоловіка знайшли мертвим під кригою. Тому інакше таке заняття, як добровільним самогубством, назвати не можна.

Фото: Геннадій Клімов.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: