Skip to content

Фортуна на їхньому боці: чотири знаки Зодіаку, на яких на початку весни звалиться щастя

Гороскоп на тиждень розповість, яким знакам Зодіаку зірки та планети готують приємні сюрпризи з 27 лютого по 5 березня. Астрологи прогнозують, що чотирьох обранців чекає справжня «біла смуга», якою варто неодмінно скористатися. Про це повідомляє сайт «Наше Місто» з посиланням на РБК -Україна.

Овен

Астрологи кажуть, що увесь тиждень ви відчуватимете сильне бажання діяти і будете надзвичайно продуктивні. В особистому житті все складатиметься чудово і ви будете сповнені ентузіазму. Не зупиняйтеся, адже це ваш зірковий час.

Стрілець

Упродовж цього тижня події в професійній сфері розвиватимуться дуже сприятливо завдяки вашим ініціативам. В особистому житті вам доведеться трохи поборотися з конкурентами, але врешті решт ви отримаєте переконливу перемогу.

Козеріг

Цього тижня ваша здатність переконувати інших дозволить вам одержати бажане у будь-якій сфері життя. Ймовірно, вам доведеться витратитися на дітей, але вони вам віддячать. Постарайтеся провести більше часу з родиною, яка дуже потребує вашої уваги.

Водолій

Зірки і планети віщують вам новий напрям діяльності. Цього тижня для досягнення мети вам доведеться докласти чималих зусиль. Але астрологи переконані, що ви все зможете. Від вас вимагається лише набратися терпіння і діяти.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: