Skip to content

Не кинула рідний будинок і цуценят: в Дніпрі шукають нову сім’ю для Долі з Донецької області

Цю собаку врятували в селі Долина на Донеччині. Вона не кинула рідну домівку і без їжі та води сиділа з цуценятами в підвалі. Тепер Доля має вдосталь їжі і води і мріє про родину та любов. Про це повідомляє сайт «Наше Місто».

«Наша вантажівка коли їде по розбитим селам та містам Донеччини, періодично зупиняється для обходів території, де ми шукаємо людей та тварин. Собака подавала деякі звуки…і наші волонтери пішли до цього будинку і знайшли в ямі собаку цю з двома цуценятами. Вона попискувала і подавала сигнал про порятунок, вона їла пісок зі снігом. Наші чоловіки її підняли і терміново з цуценятами повезли до Дніпра», – розповіла волонтерка БО «Фонд Право на життя» Оксана Семехіна.

Оксана наголошує, що Доля знає правила поведінки в будинку, знає як охороняти, вона орієнтована на людину і в неї дуже дружелюбний характер. І вона не покинула свій будинок навіть під обстрілами, це найстрашніше, каже волонтерка.

«Собаки повертаються постійно на руїн своїх будівель. І люди, які покинули тварин, вони могли взяти менше речей, але взяти з собою собаку. Ми багато евакуювали тих, хто тікав від війни і взяв з собою чужих тварин, вони приїжджали з радісними очима, що змогли врятувати ще когось окрім себе», – каже волонтерка.

Але попри зраду, Доля чекає на нов уродину та любов. Ми всі віримо, що нарешті доля всміхнеться сабаці, яка так віддано охороняла свій дім.

Візьміть до себе Долю і подаруйте їй щасливе життя в новій родині!

Дзвоніть вже зараз, Доля чекає

098 971 16 13

Вул.Б.Хмельницького,10

Веткабінет «ЧП Бойко»

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: