Skip to content

У Дніпрі в будинку на Балакліївській попри війну провели масштабний ремонт покрівлі

Старий шифер повністю замінюють на новий профлист та встановлюють нову водостічну систему. Саме такі роботи, наразі, проводяться в будинку № 2 по вулиці Балакліївська. Фактично, в цьому великому будинку на шість під’їздів повністю міняють дах. Чому саме цей будинок було обрано для проведення такого масштабного ремонту, чим саме новий дах буде краще за старий, та як саме проходять роботи, йдеться у сюжеті Днепр оперативный, пише сайт «Наше Місто».  

Таких масштабних ремонтів тут не проводили з моменту побудови будинку у 1958-мі році, розповіли нам у КП «Жилсервіс-5».

«За більш ніж 60 років експлуатації покрівля вже знаходилась в не задовільному стані. Течі локалізовувались лише частково тому потребувала ремонту», – сказав начальник дільниці Олег Золотаревський КП «Жилсервіс-5».

Мешканці будинку, стосовно ремонту даху, звертались до КП «Жилсервіс-5» та на гарячу лінію міського голови. Тепер, за його дорученням тут вирішили провести ремонт. Ремонт плановий і як тільки погодні умови дозволили його розпочати, він стартував. Загалом в цьому будинку міняють приблизно 1700 квадратних метрів покрівлі. Старий шифер замінюють на повністю новий дах з профлисту, який буде слугувати значно довше.

«Метал завжди кращий за шифер. Шифер має властивість тріскатись. Тим більше, що він був у поганому стані. Якщо ніхто туди лазити не буде, не ставитиме антени, то простояти він повинен довго. Думаю років 15-20 точно простоїть», – запевнив головний бригадир Олександр Гладченко. 

Окрім заміни самої покрівлі тут міняють ще і водостічну систему. Усе для того, щоб дах послугував якомога довше. Місцеві мешканці такому подарунку від міської влади дуже раді.

«У нашому під’їзді сусідка згори дуже страждала. Ну що… Велике спасибі що ви зробили своєчасно все. Чекали довго, але дочекалися», – каже жителька будинку Тетяна Петрівна.

Заміна покрівлі тривала близько чотирьох днів. В роботах взяли участь приблизно 30 робітників підрядної організації. 

Категорія: Важливо, ЖКГ, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: