Skip to content

Народила в дорозі: на Дніпропетровщині фельдшер прийняв пологи в машині швидкої допомоги

Вранці 20 лютого на диспетчерську напрямку Павлоградської станції екстреної медичної допомоги надійшов виклик до жінки, у якої почалися передчасні перейми. Термін вагітності — 30 тижнів. Про це повідомила керівниця Павлоградської станції екстреної медичної допомоги Світлана Зайчікова. Повідомляє сайт «Наше Місто» з посиланням на незалежний портал Павлоград.dp.ua.

На виклик терміново виїхала бригада Межівської підстанції у складі  молодого фельдшера В’ячеслава Русіна і водія Олександра Бойко. По прибуттю фельдшер з’ясував, що у вагітної виникла кровотеча. Під час транспортування у жінки почалися потуги, і о 09:50 народився недоношений хлопчик з трьохкратним обвиттям пуповиною і з ознаками асфіксії.

Мати і немовля привезли в пологове відділення Павлоградської лікарні.

«Завдяки професійним діям фельдшера бригади екстреної медичної допомоги В’ячеслава Русіна було врятоване життя матері та дитини. Працівники станції ЕМД вкотре нагадують усім вагітним, що потрібно вчасно викликати бригаду медиків, щоб такі ситуації не виникали», – повідомила керівниця Павлоградської станції екстреної медичної допомоги Світлана Зайчікова.

Категорія: Новини Дніпра, Новини здоров'я Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: