Манна каша — доволі проста у приготуванні страва. Але багатьом вона напевно запам’яталася як щось незрозуміле білого кольору і з грудочками. Але є певні лайфхаки, які допоможуть вам приготувати ідеальну манку для себе чи своїх дітей, а головне — без грудочок, передає “Наше місто”.
Як правильно варити манку
- Перед тим, як наливати молоко в каструлю, її необхідно обполоснути холодною водою. Завдяки цьому молоко не пригорить.
- Крупу потрібно всипати тонким струменем і постійно помішувати. В цьому випадку ви уникнете утворення грудочок в каші.
- Манку завжди потрібно варити на повільному вогні.
Ці нехитрі поради допоможуть приготувати смачну страву, яка знищить погані спогади з дитинства.