Skip to content

Дніпровська міська рада інформує: де немає води та опалення станом на 10:00

За повідомленням НЕК «Укренерго» на сьогодні, 26 лютого, ліміти споживання електроенергії для Дніпропетровської області відсутні. Це означає, що відключень світла протягом дня у Дніпрі не буде. Повідомляє сайт «Наше Місто» з посиланням на міську раду.

Проте енергетики зазначають, що у випадку перенавантаження мереж можливі обмеження електропостачання згідно зі стабілізаційними графіками.

Просимо розумно споживати електроенергію та за можливості обмежити використання електроприладів або ж взагалі відмовитися від їхнього використання. Це допоможе уникнути масштабних аварій на електромережах та стабілізувати енергосистему.

Щодо ситуації з водопостачанням та теплопостачанням

Станом на 10:00 аварійна бригада КП «Дніпроводоканал» завершила ремонтні роботи на просп. Олександра Поля, 18. Відновлено водопостачання на просп. Олександра Поля, 18, 20.

Наразі комунальники працюють над ліквідацією пошкодження водопроводу по просп. Дмитра Яворницького, 55. Через це припинено водопостачання на просп. Дмитра Яворницького, 49-57. Водопостачання буде відновлено до кінця дня.

Через порив вводу, перекрито подачу тепла на будинок №1 по вул. Каверіна. Бригада КП «Теплоенерго» вже виїхала на аварійно-відновлювальні роботи.

Відновлення теплопостачання планують до кінця дня.

За завданням міського голови Бориса Філатова всі комунальні служби Дніпра мають всю необхідну техніку та матеріали. Завдяки цьому вони можуть швидко та якісно виконувати будь-які ремонти на комунальних мережах.

Станом на 10:00 проблеми з водопостачанням у Дніпрі відсутні. Всі підвищувальні насосні станції працюють та повністю забезпечують подачу води у будинки дніпрян.

Станом на 10:00 відключена електроенергія у будинковій котельні КП «Теплоенерго» по вул. Гоголя. Приватна енергопостачальна компанія наразі проводить ремонтні роботи у трансформаторі.

Всі інші районні, квартальні та будинкові котельні, а також теплорозподільчі пункти КП «Теплоенерго» стабільно забезпечують теплопостачання мешканцям міста.

Також знеструмлена одна котельня КП «Жилсервіс-Дніпро» у Центральному районі. Вона опалює 22 житлових будинки по просп. Олександра Поля, Нахімова, Стромцова, Ушакова. Представники приватної енергопостачальної компанії ДТЕК проводять технічні роботи.

Орієнтовно роботи триватимуть до кінця дня.

У звичному режимі працюють всі об’єкти теплопостачання КП «Коменергосервіс». Теплом забезпечені всі будинки, які обслуговують котельні та теплорозподільчі пункти цього КП.

У випадку виникнення будь-яких проблемних ситуацій на мережах водо- та теплопостачання, комунальники одразу їх ліквідують. Це питання міська влада тримає на контролі, аби дніпряни в повному обсязі були забезпечені і теплом, і водою.

Нагадуємо, якщо у вас виникли проблеми з водопостачанням чи опаленням, телефонуйте на Єдину гарячу лінію Дніпровської міської ради:

  • (056) 732-12-12
  • (095) 732-12-12
  • (096) 732-12-12
  • (073) 732-12-12

Також заявки щодо проблем з теплопостачанням чи водопостачання можна залишати за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради:

  • (095) 816-39-11
  • (093) 261-32-25
  • (063) 402-79-56
  • (063) 681-61-82
  • (068) 638-28-48

Заявки за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради приймають з понеділка по п’ятницю з 9 до 17 години.

Телеграм-канал голови Громадської ради Геннадія Корбана приймає заявки цілодобово. Залишити заявку можна в коментарях.

Категорія: Важливо, ЖКГ

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: