Skip to content

Допомога у 2 млн грн: мерія Дніпра затвердила порядок виплат постраждалим будинку на Перемозі

Порядок виплат постраждалим будинку на Перемозі - Наше Місто

22 лютого під час 34-ї чергової сесії міськради було ухвалено порядок виплат матеріальної допомоги постраждалим внаслідок влучання російської ракети Х-22 у будинок № 118 на вулиці Набережна Перемоги.  Це дозволяє місту почати виплачувати людям об’єднану суму — 1 млн з міського бюджету та ще один із обласної субвенції. Раніше про це заявляв мер Дніпра Борис Філатов. Перші виплати планують почати вже наступного тижня, повідомляє сайт «Наше місто» з посиланням на прес-службу міськради.

Порядок виплат постраждалим будинку на Перемозі - Наше Місто

Максимальну суму фінансової підтримки нададуть тим, чиє житло було зруйноване повністю. Ніні це 63 квартири. 

Для ще 61-ї оселі наразі проводяться додаткові обстеження, які допоможуть визначити — чи можливе їхнє відновлення. Якщо експерти ухвалять рішення про демонтаж, власникам також виплатять по 2 млн грн. Решті пожильців місто допоможе з відбудовою та ремонтом.

Порядок виплат постраждалим будинку на Перемозі - Наше Місто

Як відомо, у Дніпрі всі, хто зазнав збитків від ракетних атак рф, можуть звернутися за необхідною підтримкою до райадміністрацій. Там допоможуть з оформленням документів на грошові виплати. Далі разом із висновками комісії, що актує руйнування, усе передадуть до департаменту соцзахисту мерії. Уже через нього людям виплачують кошти.

Категорія: Відео, Новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: