Skip to content

Допомога пенсіонерам від ООН: хто та як в Дніпрі може отримати виплати

Аліна Рудич

Новини Дніпра: Допомога пенсіонерам від ООН

У Дніпрі реалізують гуманітарні заходи від ВПП ООН шляхом надання токенів (QR- кодів) на грошову допомогу пенсіонерам, дохід яких складає менше 3500 гривень. Про це повідомляє “Наше місто“.  

Всесвітня продовольча програма Організації Об’єднаних Націй запровадила реалізацію гуманітарних заходів у місті Дніпро, спрямованих на задоволення потреб найбільш вразливих верств населення, а саме реалізацію програми грошової допомоги у вигляді видачі токенів (QR кодів) пенсіонерам, дохід яких складає меньше 3500 грн.

Управліннями соціального захисту населення ДМР здійснюється видача токенів (QR- кодів) від Всесвітньої продовольчої програми ООН пенсіонерам, які перебувають на обслуговуванні в Дніпровському міському територіальному центрі і отримують пенсію менше ніж 3500 грн. На обліку у Терцентрі перебуває більше 3000 осіб такої категорії.

Спеціалісти Управлінь видають токени вищезазначеним особам та проводять реєстрацію. Далі –  переходять за посиланням та вводять код доступу, зазначений у токені, заповнюють форму від імені отримувача, через те, що ця категорія осіб не має навичок користування комп’ютером або смартфонів.

Після надсилання форми отримувачу надходить автоматичне смс-повідомлення із ID-кодом його заявки. Як тільки буде проведено платіж, отримувачу надійде смс-повідомлення із кодом переказу та деталями щодо зняття готівки.

Отримувач знімає готівку за допомогою Western Union у відділеннях Приватбанку, Ощадбанку, а також у відділеннях Нової пошти та Укрпошти. Можна також оформити переказ на свій банківський рахунок.

На сьогодні Управліннями соціального захисту населення проінформовано 2176 осіб поважного віку, які перебувають на обліку у Дніпровському міському терцентрі, 1179 таких осіб вже отримали токени.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: