Site icon Наше Місто

З’їсте до останньої крихти: рецепт млинцевого торта з ягодами

Млинцевий ягідний торт

Незабаром Масляна і напевно кожна господиня замислювалася про те, яку оригінальну страву приготувати. Представляємо вашій увазі млинцевий ягідний торт. Це яскрава страва, яка стане родзинкою на вашому столі, пише «Наше місто».

Інгредієнти для млинців

Для ягідного конфі:

Для крему:

Приготування:

Для млинців поєднуємо всі інгредієнти, збиваємо блендером і смажимо 15 млинців на сковороді діаметром 24 сантиметри.

Для конфі розморожуємо ягоди, збиваємо їх блендером, додаємо цукор, крохмаль і на помірному вогні доводимо до загусання. Охолоджуємо.

Для крему з’єднуємо всі інгредієнти (вони мають бути дуже холодні) та збиваємо до пишності 5 – 6 хвилин міксером.

Дев’ять млинців змащуємо кремом та конфі. На один млинець – 1,5 столових ложок крему + 1 столова ложка конфі, і закручуємо їх.

Складаємо торт у кільце (від роз’ємної форми) діаметром 18 сантиметрів.

Кладемо торт у холодильник на 1 – 2 години.

Прикрашаємо ягодами чи шоколадом та подаємо на стіл.

Смачного!

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version