Skip to content

Дніпровська міська рада інформує про ситуацію з тепло- та водопостачанням на 14:00

Дніпровська міська влада інформує про ситуацію з опаленням та водою станом на 14:00

Станом на 14:00 в роботі всі підвищувальні насосні станції (ПНС) та насосно-фільтрувальні станції . Планові чи аварійні роботи на цих об’єктах відсутні, повідомляє сайт «Наше місто» з посиланням на Дніпровську міську раду.

На цей час знеструмлень приватними енергетичними компаніями ДТЕК та ЦЕК об’єктів теплопостачальних підприємств міста: КП «Теплоенерго», КП «Жилсервіс-Дніпро» та КП «Коменергосервіс» немає.

У КП «Жилсервіс-Дніпро» та КП «Коменергосервіс» всі котельні та тепло-розподільчі пункти (ТРП) працюють у звичному режимі і забезпечують опаленням оселі містян.

У КП «Теплоенерго» станом на 14:00 зупинено один тепло-розподільчий пункт (ТРП) через відсутність тиску холодного водопостачання(ХВП). Роботи проводить КП «Дніпроводоканал»

Щодо ремонтних робіт та робіт за заявками містян.

Сьогодні комунальні служби Дніпра зареєстрували та взяли в роботу 26 заявок дніпрян про засмічення на каналізаційних мережах водовідведення, а також 10 звернень про пошкодження на мережах водопостачання.

Аварійні бригади КП «Дніпроводоканал» завершили роботи на водопроводуі по вул. Гуртова, 19. Водопостачання по вул. Гуртова та пров. Східний поновлено.

За завданням міського голови Бориса Філатова всі комунальні служби Дніпра мають всю необхідну техніку та матеріали. Завдяки цьому вони можуть швидко та якісно виконувати будь-які ремонти на комунальних мережах.

Наразі всі підвищувальні насосні станції у Дніпрі працюють та повністю забезпечують подачу води у будинки дніпрян.

Міська влада опікується об’єктами критичної інфраструктури та робить все можливе, аби ніщо не вплинуло на їх роботу. Всі проблемні ситуації з подачею води та тепла в будинки дніпрян міська влада тримає на контролі та вирішує у найкоротші терміни.

Категорія: ЖКГ, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: