Skip to content

Усього три інгредієнти: готуємо смачне морозиво вдома

Морозиво з магазину не у всіх викликає довіру через безліч барвників і консервантів. Сайт «Наше Місто» пропонує рецепт улюблених ласощів з використанням лише натуральних продуктів. Це морозиво готується просто та швидко.

Складові

  • молоко, 900 мл;
  • яйця, 6 шт.;
  • цукор, 250 г.

Приготування

Відокремлюємо білки від жовтків.

Жовтки змішуємо зі 100 г цукру та 100 мл молока, збиваємо вінчиком. За смаком додаємо ванілін.

В решту молока вливаємо збиті жовтки та варимо масу на невеликому вогні до загустіння. Процес займає близько 8 хвилин.

Важливо: до кипіння не доводити.

Білки збиваємо з цукром (250 г) і ставимо на водяну баню, нагріваємо 7 хвилин, постійно перемішуючи і збиваємо, доки не охолонуть. Маса має стати густою та стійкою.

Змішуємо обидві маси до однорідності за допомогою міксера.

Розливаємо масу формами і відправляємо в морозильну камеру на 3 – 4 години.

Подаємо з шоколадом, варенням, свіжими фруктами та ягодами, горішками та іншими смачними добавками.

На останній стадії збивання в масу можна додати какао та вийде смачне шоколадне морозиво.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: