Skip to content

Кримінальні новини Дніпра 16 лютого: лихач-утікач та вогняні склади

Ксенія Куземко

Декілька масштабних пожеж, шахрайство на мільйони гривень та лихач-утікач. Дніпро оперативний зібрав для вас усі актуальні події Дніпра за середу, 16 лютого, в одному відео, пише сайт «Наше Місто».

Ранковий трійничок

ДТП за участю трьох автомобілів сталось зранку на перехресті проспекту Богдана Хмельницького та вулиці Гавриленко. За попередньою інформацією один з учасників ДТП не дотримувався безпечного швидкісного режиму та дистанції руху та не зміг вчасно зреагувати на зміну дорожньої обстановки, через що і трапилась аварія. В ДТП ніхто не травмувався, але рух перехрестям був ускладнений.

Шахрайство на 18 “лимонів”

У Дніпрі викрито групу злочинців, яка, фактично, заволоділа підприємством. Бізнесмен, кримінальний авторитет та адвокат організували схему привласнення майна та корпоративних прав одного з приватних промислових підприємств у Дніпрі. До злочинної діяльності вони також залучили  арбітражного керуючого та ще трьох осіб.

У подальшому, за допомогою підроблених документів,  переоформили корпоративні права та майно підприємства вартістю 18 млн грн на «свою» людину. Усім фігурантам повідомлено про підозру. Слідчі дії тривають.

Пекельний кювет

Вночі на вулиці Гаванській сталось ДТП за участю автомобіля BMW. Водій цього авто не впорався з керуванням, врізався у відбійник, після чого машина вилетіла в кювет та загорілась. На місце оперативно прибули рятувальники та розпочали гасіння пожежі, але до того моменту вогонь вже повністю охопив салон автомобіля. За попередньою інформацією, водій легковика був в стані алкогольного сп’яніння. Точні причини та усі обставини аварії наразі з’ясовують правоохоронці.

Визволення з задимленої пастки

У Дніпрі на вулиці Каверіна сталася пожежа. Тут горіла квартира на третьому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку. Вогнеборці оперативно прибули на місце пригоди та приступили до гасіння полум’я. В задимленій квартирі вони виявили чоловіка, якому допомогли вибратися на свіже повітря та передали медикам. Його шпиталізували. Пожежу вдалось ліквідувати менш, ніж за півгодини.

Лихач-утікач

Спричинив ДТП та втік з місця пригоди. Саме так повів себе водій Chevrolet Lachetti, який сьогодні зранку на Січеславській Набережній зачепив автомобіль Skoda  та поїхав собі далі. Наразі порушника розшукує поліція 

Гори-гори ясно

Масштабна пожежа на території підприємства сталась на проспекті Богдана Хмельницького у Дніпрі. Там горіла поліпропіленова продукція, також вогнем було пошкоджено складські приміщення. На виклик оперативно виїхали пожежники у складі чотирьох чергових відділень. Приблизно за півгодини вогнеборцям вдалось ліквідувати пожежу. Під час інциденту ніхто не травмувався.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: