Skip to content

Підтоплення дороги та будинків в АНД районі Дніпра: що кажуть комунальники

Новини Дніпра: Підтоплення дороги та будинків в АНД районі

В АНД районі Дніпра відбувається підтоплення дороги та житлових будинків. На місці вже 5-й день працює аварійна бригада, яка виконує очищення дощоприймальних колодязів. Коли комунальники планують усунути проблему та в чому причина аварійної ситуації, розкажуть журналісти сайту “Наше місто” з посиланням на Дніпро Оперативний.

Про аварійну ситуацію в районі провулка Васильєвський повідомили місцеві мешканці, скориставшись єдиною гарячою лінією для звернень громадян, що працює у Дніпрі за ініціативою міського голови Бориса Філатова.

“В заявці було вказано, що підтоплюється територія будинку по провулку Васильєвський, 2, а також щодо підтоплення самої проїжджої частини вулиці Яхненківської. Було прийняте рішення – направити аварійну бригаду для виконання робіт з ліквідації підтоплення. На даний час виконуються роботи з очищення оглядових колодязів. В подальшому будуть виконані роботи з очищення та промивки вже самих трубопроводів”, – повідомив начальник ділянки з обслуговування та експлуатації дощових мереж м. Дніпро Андрій Олефіренко.

Детальніше дивіться у сюжеті:

Категорія: Важливо, Відео, ЖКГ, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: