Skip to content

Кримінальні новини Дніпра 13 лютого: затримання наркодилерів та підпал власного будинку

Ксенія Куземко

Кримінальні новини Дніпра 13 лютого: затримання наркодилерів та підпал власного будинку

Затримання наркодилерів-мільйонерів, підпал власного будинку та неуважний водій. Дніпро оперативний зібрав для вас усі найбільш резонансні новини за неділю 13 лютого у одному відео, пише сайт «Наше Місто».

Вогонь скандалу

Сьогодні, 13 лютого, на вулиці Автобусній в приватному будинку сталася пожежа. Під час ліквідації займання вогнеборцями пролунав вибух.

За попередньою інформацією, до виникнення пожежі на лінію поліції зателефонувала жінка та розповіла, що її чоловік поводив себе агресивно, вигнав із хати її, 15-річну дитину та собаку. Далі, вона сказала, що її чоловік начебто лазив на горище і, можливо, хотів підпалити дім. Після повторного виклику в поліцію будинок уже палав. Пізніше під час ліквідації пожежі рятувальниками в господарчій споруді пролунав вибух.

Внаслідок події, загинув чоловік та постраждала 44-річна жінка. Слідчі дії тривають.

Неуважний водій

У неділю, 12 лютого, у Новокодацькому районі сталася ДТП. На вулиці Великій Діївській водій на Mazda збив чоловіка на велосипеді. Водій не побачив двоколісного і допустив наїзд. На місці інцидента працювали слідчі поліції. Внаслідок аварії, велосипедист отримав травми.

Будьте помітними у темряві – одягайте світловідбивні елементи.

Комунальний патруль

У Дніпрі на проспекті Богдана Хмельницького, 118, КП «Дніпроводоканал» проводить аварійно-відновлювальні роботи з ремонту напірного каналізаційного колектору.

Загалом тут планується встановити хомути на проблемні місця труби. До робот задіяно одна бригада та три одиниці спеціальної техніки.

КП «Дніпроводоканал» працює без зупинок, щоб якнайшвидше відновити роботу, та обіцяє закінчити до кінця дня.

Злочини та пожежі

Крадіжки, бійки та сімейні сварки. За минулий тиждень у Дніпрі зафіксовано майже півтори тисячі викликів патрульної поліції.

По гарячих слідах поліцейські затримали ймовірно причетних до одного пограбування та 8 крадіжок. Також охоронці правопорядку задокументували 13 бійок та 79 сімейних сварок.

Рятувальники Дніпропетровщини за минулий тиждень здійснили 194 оперативні виїзди та врятували 60 мешканців області.

Серед іншого, підрозділи ДСНС ліквідували 87 пожеж, врятували з криги 41 людину, знищили 11 вибухонебезпечних предметів.

В усі тяжкі

У Дніпрі затримали наркоугрупування з мільйонними доходами. Вони виготовляли метамфетамін в облаштованих нарколабораторіях. Продаж психотропу підозрювані здійснювали в місті методом «із рук в руки» та поштовими замовленнями по території України. Щомісяця така незаконна діяльність приносила їм понад 12 мільйонів гривень прибутку.

При обшуку було вилучено близько 2 кг психотропів вартістю за цінами чорного ринку 4,5 млн грн, лабораторне обладнання, гранати РГД-5, автомат АКС та набої.

Учасникам обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою без права внесення застави, тривають слідчі дії.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: