Site icon Наше Місто

Є все необхідне: як працює Пункт незламності на вулиці Бориса Кротова

За дорученням міського голови Бориса Філатова, в рамках чергування по місту, директор департаменту транспорту та транспортної інфраструктури ДМР Ігор Маковцев перевірив як працює Пункт незламності, що знаходиться на вулиці Бориса Кротова, 15а. Про це повідомляє сайт «Наше Місто».

Пункт незламності облаштовано на базі АТП. У пункті є все необхідне – розетки для підзарядки гаджетів, чайник, вода, обігрівач, генератор, аптечка. Також створено дитячий куточок з іграшками, книжками, альбомами, олівцями. Є бездротовий модем, який забезпечує інтернет зв’язок у разі, якщо кабельний інтернет не працює. Цей пункт одночасно може прийняти до 20 осіб. Він знаходиться у віддаленому районі, де мало житлової забудови, тож особливою популярністю користується серед мешканців приватного сектору. Під час блекаутів працює цілодобово.

«Цей пункт незламності створений силами КП «Дніпровський електротранспорт». Коли вимикають цілий район, то мешканці мають можливість прийти зігрітися, зарядити гаджети, випити чаю або кави. Для дітей зроблений відокремлений куточок, де можна помалювати чи погратися. Зокрема, 29 грудня тут було багато відвідувачів, тому шо район був повністю знеструмлений. Я задоволений, як облаштований пункт. Запрошуємо містян, якщо виникає потреба, скористатися цим Пунктом незламності», – повідомив директор департаменту транспорту та транспортної інфраструктури ДМР Ігор Маковцев.

Пункт незламності працює з 8:00 до 17:00, проте у разі вимкнень електроенергії переходить на цілодобовий режим роботи.

Категорія: Важливо, ЖКГ, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version