Skip to content

Смак родом з дитинства: як приготувати запашні молочні коржики

Дуже смачно, дуже швидко, дуже просто – все це про молочні коржики. До речі, їх краще запивати теплим чи холодним молоком – це справжня феєрія смаку. Вони м’які, ніжні, запашні. До того ж їх просто готувати, повідомляє сайт «Наше Місто».

Інгредієнти

  • Борошно – 400 г
  • цукор-пісок – 200 г
  • маргарин – 100 г
  • 1 яйце
  • молоко – 80 мл
  • розпушувач – 10 г
  • ванілін – 1 ч.л.

Приготування

Збити розм’якшений маргарин із цукром, додати яйце, молоко, розпушувач та ванільний цукор.

Додати борошно і швидко замісити м’яке тісто. Розкатати пласт завтовшки 6-7 мм. Формою видавити коржики, потім перекласти на лист і випікати в розігрітій до 180 градусів духовці 15 хвилин. Зверху коржики трохи зарум’яняться, отже, готові.

Смачного!

новини Дніпра: рецепт молочних коржиків - Наше Місто

Категорія: Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: