Дуже смачно, дуже швидко, дуже просто – все це про молочні коржики. До речі, їх краще запивати теплим чи холодним молоком – це справжня феєрія смаку. Вони м’які, ніжні, запашні. До того ж їх просто готувати, повідомляє сайт «Наше Місто».
Інгредієнти
- Борошно – 400 г
- цукор-пісок – 200 г
- маргарин – 100 г
- 1 яйце
- молоко – 80 мл
- розпушувач – 10 г
- ванілін – 1 ч.л.
Приготування
Збити розм’якшений маргарин із цукром, додати яйце, молоко, розпушувач та ванільний цукор.
Додати борошно і швидко замісити м’яке тісто. Розкатати пласт завтовшки 6-7 мм. Формою видавити коржики, потім перекласти на лист і випікати в розігрітій до 180 градусів духовці 15 хвилин. Зверху коржики трохи зарум’яняться, отже, готові.
Смачного!