Skip to content

Є генератори, запаси ліків, води і продуктів: як у Дніпрі до роботи в блекаут готові пологові будинки

Є генератори, запаси ліків, води і продуктів: як у Дніпрі до роботи в блекаут готові пологові буди-нки

Сьогодні, 10 лютого, за завданням міського голови Дніпра Бориса Філатова, в рамках чергування по місту, директор департаменту охорони здоров’я Дніпровської міськради Андрій Бабський відвідав пологовий будинок, щоб ознайомитися з готовностю закладу до роботи під час можливого блекауту.

Даний пологовий будинок оснащений 3 генераторами.

Сьогодні, 10 лютого, за завданням міського голови Дніпра Бориса Філатова, в рамках чергування по місту, директор департаменту охорони здоров’я Дніпровської міськради Андрій Бабський від-відав пологовий будинок, щоб ознайомитися з готовностю закладу до роботи під час можливого блекауту.  Даний пологовий будинок оснащений 3 генераторами. Дизельна електрична станція потужністю 121 кВт, що здатна забезпечити роботу всієї інфраструк-тури будівлі, та 2 бензинових генератора. Один з них забезпечує подачу світла в приміщення ук-риття, операційної та пологових залів в укритті. Другий генератор забезпечує роботу харчоблоку. Також заклад має STARLINK, що під’єднано до всієї інтернет-мережі закладу. Загалом в закладах вторинної ланки на сьогодні налічується 39 генераторів. Пологовий стаціонар також забезпечений медикаментами до кінця року. Необхідні ліки, вакцини та компоненти крові, що потребують зберігання в  холодильниках, також знаходяться в належ-них умовах завдяки генераторам. Забезпечення продуктами харчування в закладі до 9 місяців. Створено достатні запаси води: тех-нічної води - 6000 літрів,  питної води  – 2000 літрів. В укритті облаштовано операційну та 2 пологових зали, є можливість прийняти пологи, зробити  кесарів розтин. Обладнання там працює як від електромережі, так і на акумуляторах, також є ге-нератор на випадок блекауту.

Дизельна електрична станція потужністю 121 кВт, що здатна забезпечити роботу всієї інфраструктури будівлі, та 2 бензинових генератора. Один з них забезпечує подачу світла в приміщення укриття, операційної та пологових залів в укритті. Другий генератор забезпечує роботу харчоблоку.

Також заклад має STARLINK, що під’єднано до всієї інтернет-мережі закладу.

Загалом в закладах вторинної ланки на сьогодні налічується 39 генераторів.

Пологовий стаціонар також забезпечений медикаментами до кінця року. Необхідні ліки, вакцини та компоненти крові, що потребують зберігання в  холодильниках, також знаходяться в належних умовах завдяки генераторам.

Забезпечення продуктами харчування в закладі до 9 місяців. Створено достатні запаси води: технічної води – 6000 літрів,  питної води  – 2000 літрів.

В укритті облаштовано операційну та 2 пологових зали, є можливість прийняти пологи, зробити  кесарів розтин. Обладнання там працює як від електромережі, так і на акумуляторах, також є генератор на випадок блекауту.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Новини здоров'я Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: